Drukwerk

Een goed grafisch ontwerp is uw eerste indruk naar uw klant of relatie. Studio Reload verzorgt het grafisch ontwerp voor al uw communicatie-uitingen. Belangrijk uitgangspunt van het grafisch ontwerp is de huisstijl van uw bedrijf, en wanneer u nog niet beschikt over een éénlijnige huisstijl, denken wij hier graag met u over mee.

Uw huisstijl, ofwel Corporate Identity, is het gezicht van uw organisatie. En dan gaat het niet alleen over de vormgeving van briefpapier en enveloppen. Want bij een nieuwe huisstijl moet vaak ook de internetsite worden vernieuwd of moet er op het bedrijfspand een andere lichtreclame worden geplaatst. Allemaal punten waar Studio Reload rekening mee houdt, als u zich een nieuwe huisstijl aanmeet.

Het komt echter ook voor dat we eerst een website of een huisstijl realiseren en vervolgens ook andere communicatie-uitingen, zoals brochures, folders, flyers, advertenties of een reclamebord. Heeft u behoefte aan een grafisch ontwerp voor uw bedrijf, zoals een nieuw bedrijfslogo, briefpapier of een folder of brochure? Wij maken graag een afspraak met u.

Google+